پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

۲۵ هزار تاکسی در پایتخت نوسازی می‌شود

عضو شورای اسلامی شهر تهران از افتتاح فاز اول بزرگراه شهید شوشتری و بروجردی در تابستان امسال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد آقامیری عضو شورای اسلامی شهر تهران، در خصوص نوسازی تاکسی‌ها در تهران گفت: قرار است امسال 25 هزار تاکسی در تهران نوسازی شود، البته این امر با کمک شرکت‌های خودروساز داخلی انجام می‌شود.

 

وی به فرسودگی ناوگان تاکسیرانی اشاره کرد و گفت: در برنامه سال جاری شهرداری تهران نوسازی ناوگان در دستورکار است و بودجه‌ای هم در این زمینه درنظر گرفته شده است.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بهره‌برداری از فاز اول پروژه بزرگراه شهید بروجردی در منطقه 18 شهرداری تهران، گفت: 5 تا 6 ملک معارض این پروژه هستند. شهرداری در حال رفع معارضین است و در اواسط تیر بهره‌برداری از فاز نخست انجام می‌شود.

 

آقامیری همچنین در خصوص پروژه بزرگراه شهید شوشتری گفت: فاز اول این پروژه هم در تابستان سال جاری آماده بهره‌برداری می شود.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در خصوص اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در تهران گفت: برخی از پروژه‌ها سال هاست که به حال خود رها شده‌اند و باید آنها را تعیین‌تکلیف کنیم که البته در دستورکار این دوره مدیریت شهری است.

 

وی ادامه داد: ما همچنین پروژه‌های جدیدی در حوزه ایمن‌سازی داریم. این موضوع در برنامه‌ریزی‌ها دیده شده است و امسال تمامی پروژه‌های نیمه تمام به اتمام می‌رسد.

 

به اعتقاد آقامیری، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام می‌تواند باعث باز شدن بخشی از گره‌های زندگی شهروندان شود و همچنین تردد را برای آنها تسهیل می کند. ما پروژه‌ های فرامنطقه‌ای داریم که در صورت اتمام می‌تواند تأثیرات مثبتی بر روی محلات داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار